Affiches concerten vanaf 2014

Johannes Passion, Eersel

19 april 2019

Kaartverkoop: aan de St. Willibrorduskerk v.a. 19.30 uur. Aanvang concert: 20.15 uur.

Informatie: www.johannespassionbach.nl

Klik hier voor de uitgebreide concertagenda

Jos van Veldhoven
    We zijn erg blij met een nieuw Comité van aanbevelingslid: Jos van Veldhoven. Hij was tot 2018 artistiek leider van de nederlandse Bachvereniging.

2x Johannes Passion

Dit jaar voeren we de Johannes Passion 2 maal uit: 12 april - Gulpen en op 19 april - Eersel.

Interview Norbert Kunst

Interessant interview met Norbert Kunst, leider van Concerto Barocco. Klik hier om het te lezen.

Kerstviering Zonnebloem