Reacties Messiah 21-12-2015

Theater De Schalm, Veldhoven

Recentie van Geert Meijer klik hier

Reactie van Marlies van Rijssel klik hier

"Dag Kempisch Kamerkoor, ik wil jullie graag bedanken voor de werkelijk prachtige voorstelling in de Schalm waar ik bijzonder van genoten heb. Wat een genot om jullie zo te horen, samen met het barokorkest en de werkelijk prachtige solisten. In een woord: GEWELDIG!"

"Onze felicitaties voor de prachtige uitvoering van de Messiah. Vooraf had ik wat twijfel over de gekozen locatie, maar ik moet zeggen dat er veel te genieten viel en dat de beleving een heel ander karakter had dan wanneer je dit in een kerk beluistert. Met name de begeleiding was heel direct en de details komen dan 100% binnen. Dynamisch mooi en nu ervaar je alle extra accenten die in een kerk dikwijls verloren gaan in de akoestiek. Het koor zong geweldig met als topper de sopranen. Zij waren het meest duidelijk in de colaroturen en safe als de bank. De andere partijen ook heel goed, maar in de verhoudingen iets bescheidener. En dan de solisten; stuk voor stuk klasse, krachtige stemmen en onderling vormden ze een mooie balans. Alles bij elkaar een uitvoering waar je met trots op terug mag kijken. Het podium was voorzien van schermen, dat heeft wellicht de onderlinge samenhang bevorderd, het klonk in de zaal echt aangenaam. Hopelijk hebben de zangers een en ander ook positief ervaren".

"Beste mensen, Wat hebben jullie schitterend gezongen gisteren! Ik heb van begin tot eind zitten genieten. Koor, orkest, solisten... jullie waren een prachtige eenheid. Complimenten! Dank je wel voor zo'n fijne avond".

Johannes Passion Eersel, 30 mrt

De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.

Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

Johannes Junior Veldhoven, 29 mrt
    Dit
    jaar nemen maar liefst 4 scholen, met 12 klassen en 325 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 deel aan het project Johannes Junior!

Sponsoring

Interesse om sponsor te worden van Johannes Passion de Kempen? De sponsor- en arrangementenbrochure kunt u hier online bekijken.

Passie Menu
    Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer.

Foto's Kick Off

Er staan foto's online van de Kick Off in Bladel (19 januari j.l.) klik hier.