Johannes Junior > Kinderkoor & Sjors Creatief

Sjors Creatief

Altijd al mee willen zingen in een ècht concert met een heus barokorkest? Doe dan mee met het kinderkoor van de Johannes Junior! Wil je een extra grote rol spelen in de afsluitende uitvoering? Dan zijn wij opzoek naar jou! I.s.m. kinderkoor Sing4U leer je in 4 weken een drietal echte ‘koralen’ uit de Johannes Passion van Bach zingen. Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij de repetities op dinsdagmiddag van 17:15u-18:00u in de Rabozaal van muziekschool Art4U, hier zijn geen kosten aan verbonden. Geef je op via Sjors Creatief: klik hier.

 

 

Kinderkoor Sing4U

Sing4U uit Veldhoven bestaat sinds oktober 2010 en heeft op dit moment 15 leden bestaande uit jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12. Onderleiding van dirgent Sabine Sesink en pianist Evert Mostert heeft het kinderkoor al meegedaan aan verschillende grote projecten. Zoals de voorstelling ‘Baldus Beer’ , een muzikale bewerking van het kinderboek van Amsterdamse schrijver en dichter Hans Andreus en de Carmina Burana van Carl Orff. Wordt je altijd wakker met een wijsje in je hoofd en zing je graag onder de douche? Dan is Sing4U misschien wel iets voor jou! Meer informatie? Kijk op de de website van Art4U Kunsteducatie.

 

Belangrijke data en tijden voor het kinderkoor:

 

Link Muziek op YouTube:

Er namh alles wohl in acht

O große Lieb

Wer hat dich so geschlagen

 

Bladmuziek 3 Koralen:

- Klik hier

  Agenda

  Autumn Hymn
  werken van o.a. Gerben vd Veen

  Datum: 27 oktober 2018
  aanvang: 20.15 uur

  Locatie: Annetje van Puijenbroekkapel, C.C. Jan van Besouw, Thomas v. Diessenstraat 1, Goirle

   

   

  Kaartverkoop: Jan van Besouw 

  NIEUWS

  Rabo Clubkascampagne

  De Rabobank Clubkascampagne heeft voor de Stichting Passionele Projecten De Kempen het bedrag opgeleverd van € 122,50. Dit betekent dat voor de Stichting 35 stemmen zijn uitgebracht. Iedereen dank daarvoor!

  Interview Norbert Kunst

  Interessant interview met Norbert Kunst, leider van Concerto Barocco. Klik hier om het te lezen.

   

  Nieuwe foto's online 

  Kick Off 19 jan

  Vocale Lezing 27 febr

  Bach aan Bed 13 mrt

  Bach in Beeld 23 mrt

  Johannes Junior 29 mrt

  Johannes Passion Concert 30mrt

  Vrienden van het koor

  Bent u een liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid?

  Bent u een vaste bezoeker van onze concerten en aanverwante projecten? Word dan Vriend van Het Kempisch Kamerkoor en kom met korting naar een Vriendenconcert.

  Lees meer