Johannes Junior > Organisatie

Projectteam Johannes Passion de Kempen

Johannes Passion de Kempen wordt al tien jaar lang vormgegeven door een projectteam dat zich volledig richt op de omvangrijke organisatie van dit grote, jaarlijks terugkomende project. In de laatste jaren uitgegroeid tot veel meer dan alleen het concert op Goede Vrijdag en de openbare generale repetitie op Witte Donderdag. Laagdrempelige en educatieve deelprojecten zijn onderdeel geworden van de aanloop naar de Johannes Passion, waarbij de muzikale beleving en het kennismaken met de Johannes Passion van Bach centraal staan. Dit jaar os de tweede editie van de Johannes Junior: een project voor basisschoolleerlingen uit Bergeijk. Naast het projectteam zijn er ook verschillende commissies actief om alle aspecten van de organisatie in goede banen te leiden. Daarnaast kunnen we rekenen op de inzet van vele koorleden en vrijwilligers en een zeer betrokken Comité van Aanbeveling.

  Agenda

  Johannes Passion Eersel, 30 mrt

  De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.

   

  Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

   

  NIEUWS

  Johannes Junior Veldhoven, 29 mrt
  Dit
  jaar nemen maar liefst 4 scholen, met 12 klassen en 325 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 deel aan het project Johannes Junior!

   

  Sponsoring

  Interesse om sponsor te worden van Johannes Passion de Kempen? De sponsor- en arrangementenbrochure kunt u hier online bekijken.

   

  Passie Menu
  Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer. 

   

  Foto's Kick Off

  Er staan foto's online van de Kick Off in Bladel (19 januari j.l.) klik hier.

  Sponsors Johannes Passion

  Wij danken onze sponsors:

  Vrienden van het koor

  Bent u een liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid?

  Bent u een vaste bezoeker van onze concerten en aanverwante projecten? Word dan Vriend van Het Kempisch Kamerkoor en kom met korting naar een Vriendenconcert.

  Lees meer