Johannes Passion Jubileumjaar

Johannes Passion seizoen 2018

Vocale Lezing MP vs JP

Vocale lezing: Johannes Passion vs Matthäus Passion
Locatie: Annetje van Puijenbroekkapel, C.C. Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, Goirle
Dinsdag 27 februari 2018
20.00 - 22.00 uur met pauze & nazit
Toegang: € 15 | CJP € 12,50 | t/m 12 jr € 5
Kaarten: door een mail te sturen via het contactformulier. Na betaling worden de kaarten op naam klaargelegd bij de ingang van de kapel op de avond van de lezing.

 

In een vocale lezing door dirigent Cees Wouters legt Het Kempisch Kamerkoor al zingend de verschillen en overeenkomsten bloot tussen Bachs meest bekende Passies. Johannes en Matthäus: twee evangelisten met een hele eigen interpretatie van het Passieverhaal. 
Er zal uitleg worden gegeven over de opbouw van beide werken en de symboliek die Bach erin verwerkt heeft. De overeenkomsten en verschillen zullen door Het Kempisch Kamerkoor hoorbaar worden gemaakt. Omdat de Matthäus Passion dubbelkorig is, wordt het koor in enkele werken opgesplitst in twee groepen van veertien zangers. 

Voor de liefhebbers van Bach een avond die niet gemist mag worden.

 

 

  Agenda

  Johannes Passion Eersel, 30 mrt

  De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.

   

  Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

   

  NIEUWS

  Johannes Junior Veldhoven, 29 mrt
  Dit
  jaar nemen maar liefst 4 scholen, met 12 klassen en 325 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 deel aan het project Johannes Junior!

   

  Sponsoring

  Interesse om sponsor te worden van Johannes Passion de Kempen? De sponsor- en arrangementenbrochure kunt u hier online bekijken.

   

  Passie Menu
  Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer. 

   

  Foto's Kick Off

  Er staan foto's online van de Kick Off in Bladel (19 januari j.l.) klik hier.

  Sponsors Johannes Passion

  Wij danken onze sponsors:

  Vrienden van het koor

  Bent u een liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid?

  Bent u een vaste bezoeker van onze concerten en aanverwante projecten? Word dan Vriend van Het Kempisch Kamerkoor en kom met korting naar een Vriendenconcert.

  Lees meer