Johannes Passion > Comité van aanbeveling

Comité van aanbeveling Johannes Passion Eersel:

Martijn Buijtels - Directeur Akoestiek Montage Brabant

Wil Broos - Directeur bedrijfsvoering PiusX-College

René Coppens - Directievoorzitter Rabobank De Kempen

Jan van Loon - Mr. J.B.M. van Loon Netwerk Notarissen

Jos van Veldhoven - oud Artistiek leider nederlandse Bachvereniging

Lintje Cees Wouters

Wij zijn enorm trots dat onze dirigent Cees Wouters op 26 april 2019 benoemd is tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
    Cees Wouters kreeg het lintje in het bijzijn van zijn familie en muziekvrienden opgespeld en reageerde overdonderd. 'Ik moet dit even laten bezinken maar reuze bedankt allemaal'.

Jos van Veldhoven
    We zijn erg blij met een nieuw Comité van aanbevelingslid: Jos van Veldhoven. Hij was tot 2018 artistiek leider van de nederlandse Bachvereniging.