Locatie Johannes Passion

Locatie: St. Willibrorduskerk van Eersel, Kerkstraat 31, Eersel

Dag: Goede vrijdag 19 april 2019

Tijd: 20.15 uur, de kerk is vanaf 19.30 open voor het publiek.

Messiah-Händel, Eersel

20 december 2019

St. Willibrorduskerk, Eersel

Volledige uitvoering, m.m.v. Concerto Barocco en diverse topsolisten.

Kaartverkoop gaat na de zomerstop van start.

Johannes Passion, Eersel

11 april 2020

St. Willibrorduskerk, Eersel

Informatie: www.johannespassionbach.nl

Lintje Cees Wouters

Wij zijn enorm trots dat onze dirigent Cees Wouters op 26 april 2019 benoemd is tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
    Cees Wouters kreeg het lintje in het bijzijn van zijn familie en muziekvrienden opgespeld en reageerde overdonderd. 'Ik moet dit even laten bezinken maar reuze bedankt allemaal'.

Jos van Veldhoven
    We zijn erg blij met een nieuw Comité van aanbevelingslid: Jos van Veldhoven. Hij was tot 2018 artistiek leider van de nederlandse Bachvereniging.