Het kempisch Kamerkoor

Welkom bij Het Kempisch Kamerkoor

Sinds 1983 bestaat in Reusel (Noord-Brabant) het Kempisch Kamerkoor. Opgericht door Tejo Wouters en sinds 2006 onder leiding van zijn broer Cees Wouters. Het koor bestaat uit 27 vaste zangers. Afhankelijk van een uit te voeren werk wordt de koorbezetting aangevuld met projectzangers.

Het Kempisch Kamerkoor blijft zich ontwikkelen en heeft in de loop van de jaren een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd. Koorwerken uit de Middeleeuwen, Renaissance, Barok en Romantiek, maar ook van 20-eeuwse componisten zijn uitgevoerd in de Kempen en in het buitenland. Een overzicht hiervan vindt u bij uitvoeringen. Het koor heeft inmiddels een belangrijke plaats ingenomen in het culturele leven in de Kempen.

Op 19 april 2019 zal voor de 12e keer op Goede Vrijdag de Johannes Passion van J.S. Bach uitgevoerd worden. Klik hier voor meer informatie, de kaartverkoop is van start via de website www.johannespassionbach.nl.

Zonnebloemconcert

Vrijdag 21 december van 13.30 tot 16.30

Eikenburg Eersel (besloten)

Johannes Passion, Gulpen

12 april 2019

De kaartverkoop hiervoor wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Johannes Passion, Eersel

19 april 2019

De kaartverkoop is gestart via www.johannespassionbach.nl

Rabo Clubkascampagne

De Rabobank Clubkascampagne heeft voor de Stichting Passionele Projecten De Kempen het bedrag opgeleverd van € 122,50. Dit betekent dat voor de Stichting 35 stemmen zijn uitgebracht. Iedereen dank daarvoor!

Interview Norbert Kunst

Interessant interview met Norbert Kunst, leider van Concerto Barocco. Klik hier om het te lezen.

Concert Autumn Hymn 27 okt 2018