Johannes Passion > Kaartverkoop 2018

Hieronder kunt u aangeven hoeveel kaarten en voor welke rang u kaarten wilt bestellen voor de Johannes Passion op Goede Vrijdag 30 maart 2018. Aanvang 20.15 uur, de kerk is vanaf 19.30 open voor publiek.

U ontvangt na de besteling per e-mail de betalingsgegevens. Na betaling worden de kaarten u per post toegezonden. Hieronder kunt u zien waar de verschillende rangen zich bevinden in de kerk.

Klik op de plattegrond voor een grotere weergave.

Rolstoelplaatsen

Speciale rolstoelplaatsen vindt u op de plattegrond in de linkerzijbeuk. Deze plaatsen zijn bestemd voor een persoon in een rolstoel en zo nodig een persoonlijke begeleider. Deze plaatsen zijn € 30,- per persoon. Voor een rolstoelgebruiker + een begeleider dient u dus twee kaartjes te bestellen.

Geeft u a.u.b. bij ‘opmerkingen’ aan als u gebruik wilt maken van deze plaatsen. Deze kaarten worden ook op 30 maart verkocht aan de kassa in de kerk.

Koorting

Bent u lid van een koor? Dan kunt u van 'koorting' genieten! Klik hier voor 'koorting'.

Passie Menu

Houdt u van een compleet avondje uit? Ook in 2018 kunt u weer voorafgaand aan de uitvoering van een Passie Menu genieten! Deze menu's begin 2018 bekend gemaakt, reserveren kunt u dan bij de restaurants.

• Kaarten
    Aantal
    Subtotaal
  • Code verversen: verversen captcha-plaatje

Johannes Passion Eersel, 30 mrt

De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.

Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

Johannes Junior Veldhoven, 29 mrt
    Dit
    jaar nemen maar liefst 4 scholen, met 12 klassen en 325 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 deel aan het project Johannes Junior!

Sponsoring

Interesse om sponsor te worden van Johannes Passion de Kempen? De sponsor- en arrangementenbrochure kunt u hier online bekijken.

Passie Menu
    Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer.

Foto's Kick Off

Er staan foto's online van de Kick Off in Bladel (19 januari j.l.) klik hier.