Johannes Passion > Kaartverkoop 2018

Hieronder kunt u aangeven hoeveel kaarten en voor welke rang u kaarten wilt bestellen voor de Johannes Passion op Goede Vrijdag 30 maart 2018. Aanvang 20.15 uur, de kerk is vanaf 19.30 open voor publiek.

 

U ontvangt na de besteling per e-mail de betalingsgegevens. Na betaling worden de kaarten u per post toegezonden. Hieronder kunt u zien waar de verschillende rangen zich bevinden in de kerk.

Klik op de plattegrond voor een grotere weergave.

 

 

Rolstoelplaatsen

Speciale rolstoelplaatsen vindt u op de plattegrond in de linkerzijbeuk. Deze plaatsen zijn bestemd voor een persoon in een rolstoel en zo nodig een persoonlijke begeleider. Deze plaatsen zijn € 30,- per persoon. Voor een rolstoelgebruiker + een begeleider dient u dus twee kaartjes te bestellen.

Geeft u a.u.b. bij ‘opmerkingen’ aan als u gebruik wilt maken van deze plaatsen. Deze kaarten worden ook op 30 maart verkocht aan de kassa in de kerk.

 

Koorting

Bent u lid van een koor? Dan kunt u van 'koorting' genieten! Klik hier voor 'koorting'.

 

Passie Menu 

Houdt u van een compleet avondje uit? Ook in 2018 kunt u weer voorafgaand aan de uitvoering van een Passie Menu genieten! Deze menu's begin 2018 bekend gemaakt, reserveren kunt u dan bij de restaurants.

 • Kaarten
  Aantal
  Subtotaal
 •  
 •  
 •  
 • Code verversen: verversen captcha-plaatje
  Agenda

  Johannes Passion Eersel, 30 mrt

  De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.

   

  Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

   

  NIEUWS

  Johannes Junior Veldhoven, 29 mrt
  Dit
  jaar nemen maar liefst 4 scholen, met 12 klassen en 325 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 deel aan het project Johannes Junior!

   

  Sponsoring

  Interesse om sponsor te worden van Johannes Passion de Kempen? De sponsor- en arrangementenbrochure kunt u hier online bekijken.

   

  Passie Menu
  Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer. 

   

  Foto's Kick Off

  Er staan foto's online van de Kick Off in Bladel (19 januari j.l.) klik hier.

  Sponsors Johannes Passion

  Wij danken onze sponsors:

  Vrienden van het koor

  Bent u een liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid?

  Bent u een vaste bezoeker van onze concerten en aanverwante projecten? Word dan Vriend van Het Kempisch Kamerkoor en kom met korting naar een Vriendenconcert.

  Lees meer