Johannes Passion > KOORting voor koren

Speciaal voor koren hanteren wij voor deze bijzondere uitvoering een kortingsregeling:

- Voor individuele kaarten ontvangt u als koorzanger een korting van 5%.

- Voor een koorbestelling van minimaal 10 toegangsbewijzen ontvangt u maar liefst 10 % korting.

Als u gebruik wilt maken van onze KOORting, bestel dan hieronder uw kaarten.

• Kaarten
    Aantal
    Subtotaal
  • Code verversen: verversen captcha-plaatje

Johannes Passion Eersel, 30 mrt

De kaartverkoop via deze website is gestart! Klik hier.

Alle overige activiteiten rondom Johannes Passion bekijken? Klik hier voor de uitgebreide agenda. Of download de folder:

Johannes Junior Veldhoven, 29 mrt
    Dit
    jaar nemen maar liefst 4 scholen, met 12 klassen en 325 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 deel aan het project Johannes Junior!

Sponsoring

Interesse om sponsor te worden van Johannes Passion de Kempen? De sponsor- en arrangementenbrochure kunt u hier online bekijken.

Passie Menu
    Ook dit jaar kunt u voorafgaand aan het Johannes Passion Concert van een Passie Menu genieten voor een speciale Passie Prijs van €25 op de Eerselse markt bij 3 eetgelegenheden! Download de flyer.

Foto's Kick Off

Er staan foto's online van de Kick Off in Bladel (19 januari j.l.) klik hier.