Nieuwe leden gezocht
Het Kempisch kamerkoor zoekt nieuwe leden! Zing je tenor of bas; en ben je op zoek naar een (ander) kamerkoor, neem contact met ons op!

Het Kempisch Kamerkoor zingt klassieke muziek uit alle perioden van de muziekgeschiedenis. Afhankelijk van de werken worden er jaarlijks twee tot drie concerten georganiseerd. Een vast gegeven is de jaarlijkse uitvoering van de Johannes Passion van J.S. Bach op Goede Vrijdag. Daarnaast wordt dit jaar op 11 december de Messiah van Händel uitgevoerd. Voor eind volgend jaar staat de Hohe Messe van Bach op het programma.

Het Kempisch Kamerkoor streeft naast het maken van muziek ook gezelligheid na.

AGENDA 2021/2022:

Messiah - Händel

Deze uitvoering gaat helaas niet door vanwege het oplopend aantal besmettingen.

Johannes Passion - J.S. Bach

Datum: Vrijdag 8 april 2022

Locatie: St. Petruskerk, Kapelaan Pendersplein 12, Gulpen

Meer informatie: www.bachcomitegulpen.nl

Johannes Passion - J.S. Bach

Datum: Goede Vrijdag 15 april 2022

Locatie: St. Willibrorduskerk Eersel, Kerkstraat 31, Eersel

Aanvang 20.15 uur - 22.30 uur, kerk toegankelijk vanaf 19.30 uur

Meer informatie: www.passioneleprojecten.nl

Hohe Messe - J.S. Bach
Datum: 15 oktober 2022

Meer informatie: www.passioneleprojecten.nl

Artikel PC55

I.v.m. het 40-jarig jubileum van ons koor is er een mooi interview in de PC55 verschenen. Een interview met Els en Adrienne, die al lid zijn sinds het eerste uur! Gefeliciteerd dames! Verder uiteraard uitgebreid aandacht aan ons Requiemconcert van 16 oktober in Eersel.

Klik op het plaatje voor het hele artikel