Agenda

Nieuwe leden gezocht

Het Kempisch kamerkoor zoekt nieuwe leden! Bent u een hoge sopraan, tenor of bas; en op zoek naar een (ander) kamerkoor, neem contact met ons op of kom op een dinsdagavond naar onze repetitie in cultureel centrum De Kei in Reusel. De repetitie begint om 20.00 uur in de bovenzaal.

 

Het Kempisch Kamerkoor zingt klassieke muziek uit alle perioden van de muziekgeschiedenis. Afhankelijk van de werken worden er jaarlijks twee tot drie concerten georganiseerd. Een vast gegeven is de jaarlijkse uitvoering van de Johannes Passion van J.S. Bach op Goede Vrijdag. Daarnaast wordt dit jaar op 20 december de Messiah van Händel uitgevoerd. Voor eind volgend jaar staat de Hohe Messe van Bach op het programma.

 

Het Kempisch Kamerkoor streeft naast het maken van muziek ook gezelligheid na. Na elke repetitie is er een nazit in het cafégedeelte van de Kei.

 

Hohe Messe

Datum: zondag 20 december 2020

Tijd: nog niet bekend

Locatie: nog niet bekend
Toegang: nog niet bekend

 

Concert Johannes Passion

Datum: Goede Vrijdag 2 april 2021

Locatie St. Willibrorduskerk Eersel, Kerkstraat 31, Eersel

Aanvang 20.15 uur - 22.30 uur, kerk toegankelijk vanaf 19.30 uur

Toegang: 1e rang € 32,- | 2e rang € 27,- | 3e rang € 22,-

Excl. €1,50 servicekosten | CJP: €2,50 korting

  Nieuws

  Wij zoeken nieuwe leden!
  Momenteel zoekt het koor een hoge sopraan, tenoren en bassen LEES MEER

   

  Johannes Passion verzet naar 2021

  Het Stichtingsbestuur Passionele Projecten de Kempen en het bestuur van Het Kempisch Kamerkoor hebben besloten om de Johannes Passion in Eersel van 10 april a.s. en alle deelprojecten definitief te annuleren i.v.m de Coronacrisis. We vinden het ontzettend jammer, maar uiteraard staat onze én jullie gezondheid voorop!

  We kijken met vertrouwen uit naar de Johannes Passion op 2 april 2021.

   

  GEKOCHTE KAARTJES

  De gekochte kaartjes blijven geldig voor de uitvoering van de Johannes Passion op 2 april 2021 in Eersel. De kaartkopers krijgen hierover nog een persoonlijk bericht. Uiteraard krijgen degenen, die hiervan geen gebruik willen maken, hun geld netjes terug.

  Heeft u nog vragen? info@johannespassionbach.nl

   

  Lieve mensen, blijf gezond!
  Steun elkaar waar nodig.

   

  Vrienden van het koor

  Bent u een liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid?

  Bent u een vaste bezoeker van onze concerten en aanverwante projecten? Word dan Vriend van Het Kempisch Kamerkoor en kom met korting naar een Vriendenconcert.

  Lees meer