Nieuwe leden gezocht
Het Kempisch Kamerkoor heeft momenteel plaats voor 2 sopranen, 1 tenor en 1 bas. Heb je een goede stem en vind je het een uitdaging om mooie koorwerken zoals de Hohe Messe en Johannes Passion van Bach te zingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We repeteren op dinsdagavond in Reusel. Vul het contactformulier in en kom eens een repetitie bijwonen. Welkom!

AGENDA 2021/2022:

Johannes Passion - J.S. Bach

Datum: Vrijdag 8 april 2022

Locatie: St. Petruskerk, Kapelaan Pendersplein 12, Gulpen

Meer informatie: www.bachcomitegulpen.nl

(Start kaartverkoop: 1 maart 2022).
DOWNLOAD DE FLYER

Johannes Passion - J.S. Bach

Datum: Goede Vrijdag 15 april 2022

Locatie: St. Willibrorduskerk Eersel, Kerkstraat 31, Eersel

Aanvang 20.15 uur, kerk toegankelijk vanaf 19.30 uur

Meer informatie en tickets: www.passioneleprojecten.nl/agenda

(Start kaartverkoop: 20 februari 2022 om 08.00 uur).

DOWNLOAD DE FLYER

Hohe Messe - J.S. Bach

Datum: 15 oktober 2022

Meer informatie: www.passioneleprojecten.nl

Nieuwe leden gezocht

Artikel PC55

I.v.m. het 40-jarig jubileum van ons koor is er een mooi interview in de PC55 verschenen. Een interview met Els en Adrienne, die al lid zijn sinds het eerste uur! Gefeliciteerd dames! Verder uiteraard uitgebreid aandacht aan ons Requiemconcert van 16 oktober in Eersel.

Klik op het plaatje voor het hele artikel