Het Kempisch Kamerkoor > Koorleden

Nieuwe leden gezocht
Het Kempisch Kamerkoor heeft momenteel plaats voor 2 sopranen, 1 tenor en 1 bas. Heb je een goede stem en vind je het een uitdaging om mooie koorwerken zoals de Hohe Messe en Johannes Passion van Bach te zingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We repeteren op dinsdagavond in Reusel. Vul het contactformulier in en kom eens een repetitie bijwonen. Welkom!

Sopranen

Cees Wouters

Nieuwe leden gezocht

Artikel PC55

I.v.m. het 40-jarig jubileum van ons koor is er een mooi interview in de PC55 verschenen. Een interview met Els en Adrienne, die al lid zijn sinds het eerste uur! Gefeliciteerd dames! Verder uiteraard uitgebreid aandacht aan ons Requiemconcert van 16 oktober in Eersel.

Klik op het plaatje voor het hele artikel