Het Kempisch Kamerkoor > Repetities

dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur

in Cultureel Centrum de Kei, Kerkplein 69, Reusel.

Telefoon: 0497 - 641 484.

Grotere kaart weergeven

Nieuwe leden gezocht
    Het Kempisch Kamerkoor heeft momenteel plaats voor 2 sopranen, 1 tenor en 1 bas. Heb je een goede stem en vind je het een uitdaging om mooie koorwerken zoals de Hohe Messe en Johannes Passion van Bach te zingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We repeteren op dinsdagavond in Reusel. Vul het contactformulier in en kom eens een repetitie bijwonen. Welkom!

Artikel PC55

I.v.m. het 40-jarig jubileum van ons koor is er een mooi interview in de PC55 verschenen. Een interview met Els en Adrienne, die al lid zijn sinds het eerste uur! Gefeliciteerd dames! Verder uiteraard uitgebreid aandacht aan ons Requiemconcert van 16 oktober in Eersel.

Klik op het plaatje voor het hele artikel