Welkom bij Het Kempisch Kamerkoor

Händels Messiah!

Wat een prachtige avond hebben we op 20 december mogen beleven tijdens ons Messiah Concert in de St. Willibrorduskerk van Eersel! Wat een genot te mogen musiceren in een mooi gevulde kerk, die in doodse stilte elke noot in zich opnam. Een grote dank aan alle bezoekers! 

Bedankt barokorkest La Sorpresa en solisten! Jullie waren fantastisch!

Ook een grote dank aan de helpende handen achter de schermen en in de aanloop naar het concert toe, was alles tot in de puntjes geregeld!

En 'last' maar zeker 'not least': dank aan de fondswervers en donateurs. Zonder hun financiële bijdrage had dit project 'Händel with Care' niet gerealiseerd kunnen worden.

 

Bekijk hier de foto's van het concert.

 

Reactie van een bezoeker:

 "In Eersel het Messiah Concert bezocht. Ik wil graag laten weten dat mijn vrouw, mijn moeder en ik erg genoten hebben van deze uitvoering. De passie waarmee we instrumentalisten zagen spelen, de zeer bekwame dirigent, geweldig koor en prima solisten, met name de sopraan en Tenor maakt en het tot een top concert! Dank jullie wel!"

E. Verboom

  Nieuws

  Wij zoeken nieuwe leden!
  Momenteel zoekt het koor een hoge sopraan, tenoren en bassen LEES MEER

   

  Johannes Passion 2020

  Het Kempisch Kamerkoor is initiatiefnemer van de traditie van de Johannes Passion in Eersel. Jaarlijks wordt het meesterwerk van Johann Sebastian Bach uitgevoerd in de Sint Willibrorduskerk in Eersel op Goede Vrijdag. De 13e editie zal plaatsvinden op vrijdag 10 april 2020.
  Kaartverkoop:
  www.johannespassionbach.nl

  Sponsors Messiah

  Wij danken de subsidianten,  fondswervers en sponsors van het Messiah concert:

  Vrienden van het koor

  Bent u een liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid?

  Bent u een vaste bezoeker van onze concerten en aanverwante projecten? Word dan Vriend van Het Kempisch Kamerkoor en kom met korting naar een Vriendenconcert.

  Lees meer