Requiem concert

Herdenkingsconcert Requiem - John Rutter

 

Kaarten voor dit concert bestellen? KLIK HIER

 

Op zaterdagavond 16 oktober 2021 zal het Kempisch Kamerkoor om 20.15 uur het Requiem van John Rutter uitvoeren. Een bijzonder herdenkingsconcert, opgedragen aan allen die zijn overleden in de Corona periode. Op deze avond zal niet alleen het requiem te horen zijn maar ook enkele sprekers, die nauw betrokken waren bij de crisis, door hun werk, of door een ander persoonlijk verhaal. Het thema van deze avond zal zijn: veerkracht.

Iedereen die stil wil staan bij de gebeurtenissen uit deze ingrijpende periode, kan op 16 oktober troost vinden bij de muziek van Rutter en de woorden van de sprekers.

 

Het concert zal worden uitgevoerd in de St. Willibrorduskerk van Eersel, de kerk waarin Het Kempisch Kamerkoor jaarlijks op Goede Vrijdag de Johannes Passion van J.S. Bach uitvoert. Alleen in 2020 en 2021 helaas niet i.v.m. met virus. Om die reden zal deze avond ook bijzonder zijn voor het koor, het staat voor het eerst weer op het podium sinds bijna 2 jaar.
Dit jaar bestaat Het Kempisch Kamerkoor 40 jaar, helaas geen groots jubileumconcert, maar we hopen u op deze avond wel troost te kunnen bieden met dit herdenkingsconcert.

Het concert wordt georganiseerd met in acht neming van de op 16 oktober geldende RIVM regels.

 

Soliste deze avond: Rianne Wilbers en er is een professioneel begeleidingsorkest. Algehele muzikale leiding: Cees Wouters.

  Nieuws

  Het Kempisch Kamerkoor 40 jaar!

  Dit jaar bestaat Het Kempisch Kamerkoor 40 jaar: een jubileum! Op 1 maart was het precies een jaar geleden dat het koor werd opgericht door Tejo Wouters. Sinds 2006 staat het onder leiding door zijn broer Cees Wouters.
  We feliciteren Adriënne met haar 40-jaar lidmaatschap: deze alt is lid vanaf het eerste uur!

   

   

  Sponsors Herdenkingsconcert
  Vrienden van het koor

  Bent u een liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid?

  Bent u een vaste bezoeker van onze concerten en aanverwante projecten? Word dan Vriend van Het Kempisch Kamerkoor en kom met korting naar een Vriendenconcert.

  Lees meer