Requiem Concert > Kaartverkoop

Requiem - John Rutter

16 oktober 2021 - 20.15 uur

Hieronder kunt u aangeven hoeveel kaarten u wilt bestellen voor het Requiem Concert van John Rutter. Dit concert vindt plaats op 16 oktober 2021 in de St. Willibrorduskerk van Eersel. Aanvang 20.15 uur. De kerk is open v.a. 19.45 uur.

U ontvangt na de besteling per e-mail de betalingsgegevens, vermeld u aub bij uw betaling duidelijk uw NAAM + aantal kaartjes. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail van onze penningmeester, en liggen op de avond van het concert bij de ingang van de kerk uw toegangsbewijs klaar.

Lees hier de AVG-verklaring van Het kempisch Kamerkoor, hoe wij met uw gegevens omgaan.

• Kaarten
    Aantal
    Totaal
  • Code verversen: verversen captcha-plaatje

Het Kempisch Kamerkoor 40 jaar!

Dit jaar bestaat Het Kempisch Kamerkoor 40 jaar: een jubileum! Op 1 maart was het precies een jaar geleden dat het koor werd opgericht door Tejo Wouters. Sinds 2006 staat het onder leiding door zijn broer Cees Wouters.
    We feliciteren Adriënne met haar 40-jaar lidmaatschap: deze alt is lid vanaf het eerste uur!

Sponsors Herdenkingsconcert