Requiem concert

Herdenkingsconcert Requiem - John Rutter

Kaarten voor het cocnert kunt u niet meer op de site bestellen. Kaarten zijn nog wel verkrijgbaar voor aanvang van het concert. De kerk is open v.a. 19.45 uur.

Op zaterdagavond 16 oktober 2021 zal het Kempisch Kamerkoor om 20.15 uur het Requiem van John Rutter uitvoeren. Een bijzonder herdenkingsconcert, opgedragen aan allen die zijn overleden in de Corona periode. Op deze avond zal niet alleen het requiem te horen zijn maar ook enkele sprekers, die nauw betrokken waren bij de crisis, door hun werk, of door een ander persoonlijk verhaal. Het thema van deze avond zal zijn: veerkracht.

Iedereen die stil wil staan bij de gebeurtenissen uit deze ingrijpende periode, kan op 16 oktober troost vinden bij de muziek van Rutter en de woorden van de sprekers.

Het concert zal worden uitgevoerd in de St. Willibrorduskerk van Eersel, de kerk waarin Het Kempisch Kamerkoor jaarlijks op Goede Vrijdag de Johannes Passion van J.S. Bach uitvoert. Alleen in 2020 en 2021 helaas niet i.v.m. met virus. Om die reden zal deze avond ook bijzonder zijn voor het koor, het staat voor het eerst weer op het podium sinds bijna 2 jaar.
Dit jaar bestaat Het Kempisch Kamerkoor 40 jaar, helaas geen groots jubileumconcert, maar we hopen u op deze avond wel troost te kunnen bieden met dit herdenkingsconcert.

Het concert wordt georganiseerd met in acht neming van de op 16 oktober geldende RIVM regels.

Soliste deze avond: Rianne Wilbers en er is een professioneel begeleidingsorkest. Algehele muzikale leiding: Cees Wouters.

Rabo Club Actie

De jaarlijkse Rabo Club Actie is weer gestart! Leden van Rabobank De Kempen kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren hun stem uitbrengen op verenigingen die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.
    Stemmen kan vanaf nu t/m 25 oktober.
    Zeker in dit jubileumjaar kunnen we uw stem heel goed gebruiken! Alvast onze hartelijk dank!

Artikel PC55
    I.v.m. het 40-jarig jubileum van ons koor is er een mooi interview in de PC55 verschenen. Een interview met Els en Adrienne, die al lid zijn sinds het eerste uur! Gefeliciteerd dames! Verder uiteraard uitgebreid aandacht aan ons Requiemconcert van 16 oktober in Eersel.

Klik op het plaatje voor het hele artikel

Sponsors Herdenkingsconcert