Projectzangers voor Carmina Burana 24 november 2024

Het Kempisch Kamerkoor zoekt projectleden voor de uitvoering van Carmina Burana van Carl Orff bij de opening van gemeenschapshuis De Kei in Reusel.
We zoeken sopranen, alten, tenoren en bassen.
De uitvoering is 's middags en 's avonds. De generale repetitie is op 23 november van 10.00-14.00 uur.
Projectleden dienen aanwezig te zijn bij de repetities op 1, 8, 15 en 29 oktober, 5, 14 en 21 november.
Er wordt verwacht dat de partijen zijn ingestudeerd bij aanvang van de repetities.
De zangers dienen voldoende zangervaring te hebben (een stemtest maakt deel uit van de toelating tot het project).
Kosten voor deelname aan het project bedragen €90,-. Dit is inclusief de koorpartij die via het koor wordt verstrekt.
Je kunt je opgeven door het contactformulier in te vullen

Projectzangers

Om een goede balans te krijgen in het koor en tussen koor en orkest, heeft het koor af en toe ondersteuning nodig van projectzangers. Vaak melden deze zich spontaan aan.

Stemtest

Projectzangers dienen een stemtest af te leggen bij de dirigent.
- Als u instroomt tijdens de periode interpretare atque perficere (periode van interpretatie en afwerking), heeft u vooraf het betreffende werk geheel zelfstandig ingestudeerd. De duur van deelname aan een project is ongeveer twee maanden (afhankelijk van het werk).
- Als u kiest voor deelname Gradatim (u studeert dan met het kernkoor de stukken in) bent u bereid en in staat het werk met behulp van studie-cd’s in te studeren. U neemt dan gedurende het hele project deel aan het koor. U bent bij de wekelijkse en eventuele extra repetities en bij de uitvoeringen aanwezig. De dirigent beoordeelt per project hoeveel projectzangers kunnen deelnemen per partij.

Kosten en deelname

Omdat de voorbereiding voor een project wisselend is van lengte wordt het totaal bedrag berekend aan de hand van het aantal repetities. Het komt er op neer dat de gastzangers € 7,- betalen per repetitie.
Bladmuziek dient u zelf aan te schaffen. Als er bladmuziek via het koor wordt verstrekt, blijft deze eigendom van het koor. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.